Uw admin-team

Belgian Whovians United

Joren Martens

Oprichter, groepadmin

Joren richtte op 14 januari 2012 de groep op, omdat er redelijk wat mensen waren die Doctor Who volgden hier in België, maar weinig tot niemand kenden om hun interesse mee te delen. Daarom heeft hij een facebookgroep aangemaakt om die mensen te verenigen. Op Antwerp Convention 3 kwam hij op het idee om een stand te zetten op een con. “Als grote franchises zoals Star Wars, Star Trek fanclubs en standjes enzo hebben hier in België, waarom Doctor Who als één van de langstlopende Scifi series ter wereld dan niet?” Dacht hij. Momenteel is hij hoofdadmin van de groep en houdt zich voornamelijk bezig met de stand op cons en probeert hij iedereen wat bij te sturen.

Lore Flourite

Evenementen organisatie, groepadmin

Lore begon te kijken naar Doctor Who nadat een Sherlock meet volledig Who-themed werd. In BWU vond Lore toffe vrienden om samen te praten over Doctor Who. Lore werd gevraagd als zevende admin voor haar creativiteit en staat in voor de samenkomsten en het design. Verder is zij gekend onder de namen “Oswin” of “Clara”.

Valeria Massaro

Redacteur blog, groepadmin

Valeria is oorspronkelijk uit Maasmechelen, maar woont ondertussen al 8 jaar in Leuven. Als Doctor Who fan van het eerste uur (van de nieuwe reeks) heeft ze jarenlang onder de impressie geleefd dat er in België zeer weinig aanhang voor de serie was. Tot ze, helaas een paar dagen te laat, na de 50th Belgian Whovians United ontdekte en zag dat BWU, net als zijzelf, ook in Londen aanwezig was. Sindsdien is ze zeer actief geweest in de groep, en heeft ze een naam voor zichzelf gemaakt als debater en criticus van plotlijnen en personages. Ze wilt hier nogmaals benadrukken dat ze GEEN Moffat-hater is. Bij BWU staat ze in voor de redactie van de BWU blog, organiseren van events en is ze group admin op Facebook.

 

Nikki Tondeleir

TARDIS-team, merchandising

Door haar voorliefde voor Britse literatuur, films en series, leerde Nikki Doctor Who kennen. Na een jaar actief deel te nemen binnen de groep door te helpen bij conventies of het opknappen van de TARDIS, vervoegde ze het admin-team. Als tattooliefhebster kon een Doctor Who-tattoo uiteraard niet ontbreken. De (voorlopig onbekende) naam van the Doctor staat in Gallifreyan te prijken op haar arm. Bij BWU neemt Nikki de BWU-shirts en de organisatie rond het opknappen van de TARDIS op zich.

 

Pin It on Pinterest